Sorry, your browser does not support the video tag.
FR
Facebook
spot_tv

Belvita

Speciaal ontwikkeld voor het ontbijt

Kent u
belVita Ontbijt ?

BelVita Ontbijt, is :

Energie voor de hele ochtend!*

Het ontbijt is een essentieel moment om de dag goed te beginnen, het moet bijdragen tot 20% à 25% van de dagelijks aanbevolen hoeveelheden.

Bij belVita, zijn we de experten van het ontbijt. Daarom schenken wij bijzondere aandacht aan de selectie van onze 5 volkorengranen. En het is dankzij de knowhow van LU en aan de beheerste bakwijze dat wij de heerlijke belVita voor het ontbijt maken, op basis van zorgvuldig geselecteerde granen.

Om uw dag goed te starten, neem een heerlijk evenwichtig ontbijt bestaande uit 1 portie belVita + een melkproduct +een fruitportie + een koffie of thee.

*belVita is rijk aan licht verteerbaar zetmeel dat een trage suiker is. Het verbruik van producten rijk aan licht verteerbaar zetmeel verhoogt de glucose in het bloed na het eten in mindere mate dan het verbruik van producten die weinig licht verteerbaar zetmeel bevatten.

Heel praktisch !

Verpakt in individuele porties van 1 à 4 belVita zijn ze gemakkelijk overal mee te nemen.

Plezier !

De volle smaak van belVita met 5 volkorengranen : krokant, mals, glad, fruitig, met chocolade, allemaal even heerlijk zorgen ze voor dagelijks afwisselend plezier. Ontdek ze hieronder :

belVita Original

De eerste ontbijtkoekjes, de belVita Original met 5 volkorengranen bieden u verschillende krokante recepten aan: Chocolade, Chocoladestukjes (met -30% minder suiker), Melk of Multigranen: u vindt telkens uw ideaal koekje om de dag goed te starten!

Chocolade & 5 Volkorengranen

600gr
12x4 biscuits

Meergranen & 5 Volkorengranen

300gr
6x4 biscuits

Chocolade & 5 Volkorengranen

400gr
8x4 biscuits

Melk & 5 Volkorengranen

400gr
8x4 biscuits

Stukjes chocolade & 5 Volkorengranen

300gr
6x4 biscuits

Honing – choco – hazelnoten

300gr
6x4 biscuits

belVita Duo Fourré

Heerlijke belVita koekjes met een mals hart, deze Duo fourrés met 5 volkorengranen zullen u laten smelten van plezier om de dag goed te beginnen. Proef het romige recept met yoghurt voor zachtheid vanaf het ontwaken of met chocolade en nootjes voor meer intens plezier.

Yoghurt & 5 Volkorengranen

Choco Hazelnoot smaak & 5 Volkorengranen

253gr 5x2 biscuits

belVita Tartiné

De tartiné belVita associert een krokant volkorenkoekje met een delicate vulling met aardbeismaak of met chocolade-nootjes voor nog meer smaak.

Tartiné met Aardbei & 5 Volkorengranen

Tartiné Smaak Choco Hazelnoot & 5 Volkorengranen

250gr 5x3 biscuits

belVita Crunchy

Het meest krokante van de belVita koekjes doet u kraken dankzij zijn stukjes noten of abrikozen die u zijn heerlijke smaak doet ontdekken. Steeds opgefleurd met de combinatie van 5 volkoren granen.

Crunchy Hazelnoot & 5 Volkorengranen

Crunchy Abrikoos & 5 Volkorengranen

300gr 6x3 biscuits

belVita Soft Baked

De nieuwkomer in de belVita familie, de Soft Baked Multigranen, met Rood fruit en Chocolade vergezellen u in een zacht ontwaken dankzij hun malse textuur terwijl ze de traditionele samenstelling van de 5 volkorengranen behouden.

Rode vruchten & 5
Volkorengranen


Meergranen & 5
Volkorengranen


Stukjes chocolade & 5
Volkorengranen


250gr 5x1 biscuits